Gasztrovacsorák a Frame4Studioban

A Frame4Studio idén ősszel megnyitotta új bérelhető professzionális műtermét és konyhastúdióját. A hely a  pesti belvárosban, a Magyar Posta egykori kapcsoló épületében, a Nyolcésfél inspirációs övezetben található a nyolcadik kerületi Német utca – József utca sarkán. 

A berendezett, Whirlpool illetve Sage gépekkel felszerelt csodás konyhastúdió nem csak fotózásra/forgatásra alkalmas, hanem exkluzív helyszínéül szolgál céges rendezvényeknek, workshopoknak, pirivát vacsoráknak és közös főzéseknek. Az épülethez tartozó udvar és parkoló valamint a kiváló belvárosi lokáció biztosítja a könnyű megközelíthetőséget.

Nézz be hozzánk, várunk szeretettel egy kávéra:)

Cím: 1084 Budapest Német utca 16. Nyolcésfél inspirációs övezet 

Megközelítés: tömegközlekedéssel: a 4/6-os villamos Harminckettesek téri, valamint az M4-es metró Rákóczi téri megállója 5 perc sétatávolságra található. Az autóval, érkező ügyfeleink részére biztosítjuk a behajtást az udvarba, ahonnan akadálymentesen lehet megközelíteni a teher és személyliftet és a stúdiót. 3 db ügyfélparkoló áll rendelkezésre igény szerint, több autóval az utcán vagy a közelben található szabadtéri parkolóban van lehetőség hosszabban megállni – Stop Parking József u. 14. 

Kapcsolat: Ha kérdéseid vannak, hívj minket bátran a +36 70 9445461-es számon vagy írj nekünk az [email protected] címre. 

Privát Vacsorák Tischler Petrával

Az este folyamán Tischler Petra private chef permakultúrás kertműveléséből származó zöldségek és gyümölcsök, illetve saját kovász felhasználásával készít fingerfood jellegű vacsorát nektek.

Petra nem csak kiemelkedő szakember, de szórakoztató és edukatív stílusa a garancia arra, hogy testileg és lelkileg is jól lakjunk az esemény alatt. Az este folyamán betekintés enged a fine dinening ételkészítési és tálalási folyamataiba és szívesen beszél arról is, hogy a biodinamikus gazdálkodásának köszönhetően hogy jutunk el a magtól a tányérig. A menüvel külön kedveskedünk a speciális étrendűeknek is (hús, hal, vegán).

Csapatépítő Közös Főzés Fejszák Tamással

Ha egy különleges és emlékezetes csapatépítő programot kerestek, ahol jól érezhetitek magatokat és közben valami újat is tanulhattok, akkor gyertek el hozzánk egy Csapatépítő Közös Főzésre Fejszák Tamás séfünkkel.  

A konyha az a hely, ahol a kommunikáció és az együttműködés kulcsfontosságú. A főzés során együtt kell működnötök, ami remekül erősíti a csapatszellemet és a közösségi élményt. Mindezt pedig egy barátságos, otthonos környezetben tehetitek meg egy professzionális mégis rendkívül kedves séf segítségével. Ne maradjatok le erről az egyedülálló élményről, gyertek el hozzánk és főzzünk együtt!