Gasztrovacsorák a Frame4Studioban

A Frame4Studio idén ősszel megnyitotta új bérelhető professzionális műtermét és konyhastúdióját. A hely a  pesti belvárosban, a Magyar Posta egykori kapcsoló épületében, a Nyolcésfél inspirációs övezetben található a nyolcadik kerületi Német utca – József utca sarkán. 

A berendezett, Whirlpool illetve Sage gépekkel felszerelt csodás konyhastúdió nem csak fotózásra/forgatásra alkalmas, hanem exkluzív helyszínéül szolgál céges rendezvényeknek, workshopoknak, pirivát vacsoráknak és közös főzéseknek. Az épülethez tartozó udvar és parkoló valamint a kiváló belvárosi lokáció biztosítja a könnyű megközelíthetőséget.

Nézz be hozzánk, várunk szeretettel egy kávéra:)

Cím: 1084 Budapest Német utca 16. Nyolcésfél inspirációs övezet 

Megközelítés: tömegközlekedéssel: a 4/6-os villamos Harminckettesek téri, valamint az M4-es metró Rákóczi téri megállója 5 perc sétatávolságra található. Az autóval, érkező ügyfeleink részére biztosítjuk a behajtást az udvarba, ahonnan akadálymentesen lehet megközelíteni a teher és személyliftet és a stúdiót. 3 db ügyfélparkoló áll rendelkezésre igény szerint, több autóval az utcán vagy a közelben található szabadtéri parkolóban van lehetőség hosszabban megállni – Stop Parking József u. 14. 

Kapcsolat: Ha kérdéseid vannak, hívj minket bátran a +36 70 9445461-es számon vagy írj nekünk az [email protected] címre.