Eszköz és prop bérlés

Mi itt a Frame4Stúdióban nagyon büszkék vagyunk arra, hogy olyan helyet tudunk biztosítani, amely nemcsak széles választékban kínálja a legújabb fotós felszereléseket, hanem egyedülálló helyszínt is biztosít minden fotózáshoz. A stúdiónkban minden megtalálható, ami egy profi fotózáshoz szükséges.  Rengeteg kiegészítőt propot és dekorációt is bérelhettek, amelyekkel személyre szabhatjátok a fotózásokat. De nem csak ez teszi különlegessé a helyünket.

A stúdiónk kiválóan alkalmas arra, hogy napfényműteremként használjátok, amely tökéletes a lifestyle fotózásokhoz. Emellett a stúdiónkban található széles választékú papírhátter is, amelyek szintén nagyszerűek az általános és a tematikus fotózásokhoz egyaránt. De ami igazán különlegessé teszi a stúdiónkat, az a szakértelem és az odafigyelés, amit a csapatunk nyújt minden egyes bérlőnek. A tapasztalt és segítőkész szakembereink mindig rendelkezésetekre állnak, hogy segítsenek a felszerelések kiválasztásában, az elrendezésben és a technikai kérdések megoldásában.

Tehát, ha egy olyan helyet keresel, ahol a legjobb felszerelések és a sokoldalú helyszín mellett egy olyan csapat is vár rád, amely mindent megtesz azért, hogy a fotózásaid valóban különlegesek legyenek, akkor nálunk a helyed!

Nézz be hozzánk, várunk szeretettel egy kávéra:)

Cím: 1084 Budapest Német utca 16. Nyolcésfél inspirációs övezet 

Megközelítés: tömegközlekedéssel: a 4/6-os villamos Harminckettesek téri, valamint az M4-es metró Rákóczi téri megállója 5 perc sétatávolságra található. Az autóval, érkező ügyfeleink részére biztosítjuk a behajtást az udvarba, ahonnan akadálymentesen lehet megközelíteni a teher és személyliftet és a stúdiót. 3 db ügyfélparkoló áll rendelkezésre igény szerint, több autóval az utcán vagy a közelben található szabadtéri parkolóban van lehetőség hosszabban megállni – Stop Parking József u. 14. 

Kapcsolat: Ha kérdéseid vannak, hívj minket bátran a +36 70 9445461-es számon vagy írj nekünk az [email protected] címre. 

  Felszerelés bérlések

  1 db FORZA 300b + állvány + OCTA  grátisz minden stúdiófoglaláshoz

  Állandó fényű világítás + grátisz választható fényformálók

  1 db Nanlite Forza 300b + 2 db Nanlite Forza 60b + tetszőleges fényformálók (bowens)   

  15.000.- / foglalás

  Forza 60b 5.000.- / nap

  Forza 300b 8.000.- / nap 

  Forza 700b 15.000.- / nap 

  Nanlite PavoTube II LED csövek

  PAVOTUBE 15X kicsi  3.000.-

  PAVOTUBE 30X közepes  6.000.-

  PAVOTUBE 60X nagy  11.000.-

  Stúdióvakuk + grátisz választható fényformálók

  Godox AD 600 pro akkumlátoros vaku 5.000.- / nap

  Godox Qt 600 stúdióvaku 6.000.- / nap 

  Lámpa állványok

  Sima lámpa állvány 2.000.- / nap
  Gurulós 5.000.- / nap