Stúdióbérlés

,,A Frame4Studio idén ősszel megnyitotta új bérelhető professzionális műtermét és konyhastúdióját. A hely a  pesti belvárosban, a Magyar Posta egykori kapcsoló épületében, a Nyolcésfél inspirációs övezetben található a nyolcadik kerületi Német utca – József utca sarkán. 

A közel kétszáz négyzetméter alapterületű, 4,7 méter belmagasságú stúdió alkalmas lifestyle fotózásokra, videó- és reklámfilmek forgatására, portré-, divat- és termékfotózásra, valamint castingok lebonyolítására. A berendezett, Whirlpool illetve Sage gépekkel felszerelt konyha mozgatható konyhapulttal tökéletes helyszín gastro fotózások, reklámok, videók, filmek elkészítéséhez. A stúdió keleti fekvésű, egy oldalról hatalmas ablakai vannak, délelőtt napsütéses, délután szép szórt fények jellemzik a teret. 

Az épülethez tartozó udvar és parkoló valamint a stúdió szintjére érkező teherlift biztosítja a könnyű megközelíthetőséget és a felszerelések akadálymentes mozgatását. 

Nézz be hozzánk, várunk szeretettel egy kávéra:)

Cím: 1084 Budapest Német utca 16. Nyolcésfél inspirációs övezet 

Megközelítés: tömegközlekedéssel: a 4/6-os villamos Harminckettesek téri, valamint az M4-es metró Rákóczi téri megállója 5 perc sétatávolságra található. Az autóval, nagyobb teherautóval érkező ügyfeleink részére biztosítjuk a behajtást az udvarba, ahonnan akadálymentesen lehet megközelíteni a teherliftet és a stúdiót. 2 db ügyfélparkoló áll rendelkezésre igény szerint. Ha autóval érkezel a 20-as valamint a 21-es parkolót tudod használni, a portán jelezd kérlek hogy a Frame4Stúdióba jöttél.  Több autóval az utcán vagy a közelben található szabadtéri parkolóban van lehetőség hosszabban megállni – Stop Parking József u. 14. 

Nyitvatartás: a hét minden napján 8h-18h között

Áraink:

A stúdiót bérleti díja fotózásra/forgatásra maximum 5 fős stáblétszámig  nettó 12500 Ft/óra. Minimum foglalás 2 óra, 5 óra feletti foglalás esetén egyedi árat kalkulálunk. 

Amennyiben a konyhát főzésre is szeretnétek használni, vagy nagyobb produkcióval jönnétek, vegyétek fel velünk a kapcsolatot és kérjétek egyedi ajánlatunkat.

Kapcsolat: Ha kérdéseid vannak, hívj minket bátran a +36 70 9445461-es számon vagy írj nekünk a gergely.kiss@frame4studio.hu címre. 

    ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

    Szabad időpontjainkat az időpontfoglalás fülre, vagy ide kattintva tudod ellenőrizni.