Stúdióétterem A Frame4Studio több mint egy helyszín – egy olyan élmény, amely minden alkalommal új perspektívákat nyit. Látogass el hozzánk, és tapasztald meg hogyan találkozik egy inspiráló környezetben a kreativitás és a gasztronómia. Várunk téged exkluzív Stúdió Éttermünkbe, ahol az alkotás és kulináris élmények összefonódnak. Ajánlatkérés Stúdióétterem A Frame4Studio több mint egy helyszín – egy olyan élmény, amely minden alkalommal új perspektívákat nyit. Látogass el hozzánk, és tapasztald meg hogyan találkozik egy inspiráló környezetben a kreativitás és a gasztronómia. Várunk téged exkluzív Stúdió Éttermünkbe, ahol az alkotás és kulináris élmények összefonódnak. Ajánlatkérés
Vacsoraestek

Különleges gasztronómiai élmények a Frame4Studio-ban: Pop-up vacsorák és interaktív közös főzés profi séfekkel

Fedezd fel a gasztronómia varázsát stúdiónkban, ahol több egyedi program közül választhatsz. Exkluzív pop-up vacsoráink során séfjeink gondosan megtervezett fogásai várnak rád, miközben egyedi, meghitt környezetben élvezheted a különleges ízeket.

 

Vagy csatlakozz egy közös főzéshez, ahol profi séfünk vezetésével, friss alapanyagokból alkothatod meg saját menüdet, egy igazán interaktív és szórakoztató élmény keretében. Legyen szó barátokról, családról vagy kollégákról, mindkét program garantáltan felejthetetlen emlékeket nyújt!

Szolgáltatásaink

Pop-Up vacsorák

Fedezd fel a különleges gasztronómiai élményeket a Frame4Studio pop-up vacsoráin! Ezek az exkluzív események egyedi tematikákkal valósulnak meg, ahol a kulináris kreativitásé a főszerep. Séfjeink szezonális, friss alapanyagokból készítenek különleges fogásokat, miközben a vendégek egyedi hangulatban élvezhetik a vacsora minden pillanatát. Legyen szó egy prémium céges rendezvényről, vagy baráti társaságok összejöveteléről, a pop-up vacsorák nemcsak étkezések, hanem valódi élmények, amelyek emlékezetessé teszik az együtt töltött időt.

Közös főzés profi séffel

Ez a program tökéletes választás, ha egyedi és interaktív gasztronómiai kalandra vágysz. Bepillantást nyerhetsz a konyhaművészet kulisszái mögé, közben séfünk minden lépésnél segít, hogy a főzés egyszerű és szórakoztató legyen, akár kezdő vagy a konyhában, akár tapasztaltabb szakács. Ez a közös főzés nem csak tanulás, hanem egy szórakoztató, közösségépítő élmény, amelyet barátaiddal vagy kollégáiddal is élvezhettek. Az est végén pedig együtt élvezhetitek az általatok elkészített, finom ételeket!

Csapatépítő pizzasütés

Ha egy igazán könnyed és szórakoztató csapatépítést terveztek, akkor a közös pizza sütés a tökéletes választás! Nincs stressz, csak jókedv és finom falatok. Profi séfjeink segítségével mindenki elkészítheti a saját ízlésére szabott pizzáját kedvenc alapanyagaiból. Miközben a pizzák sülnek, van idő egy kis beszélgetésre, nevetésre és kapcsolatteremtésre. A végeredmény? Egy kellemes este, amit finom pizzák és még jobb emlékek tesznek különlegessé.

Gyertek, és töltsétek nálunk a következő csapatépítőt pizza sütéssel!

Gasztronómiai élmény Pop-up vacsorák Exkluzív események Kulináris kreativitás Séfek Szezonális alapanyagok Prémium céges rendezvény Baráti összejövetel Interaktív gasztronómiai kaland Közös főzés Szórakoztató főzés
Gasztronómiai élmény Pop-up vacsorák Exkluzív események Kulináris kreativitás Séfek Szezonális alapanyagok Prémium céges rendezvény Baráti összejövetel Interaktív gasztronómiai kaland Közös főzés Szórakoztató főzés

Ismerd meg séfjeinket

Fejszák Tamás

Fejszák Tamás séf, gasztronómiai projektmanager a Frame4Stúdió stúdióéttermének keze és lelke. Több mint 10 éve dolgozik szakácsként, tapasztalatait többek kötött a Püspökfalat Bisztróban, a Mészár Steak Kitchenben, a Columbus hajón, a KIOSK, Budapest Parti service és az Oh MyGreen catering cégeknél is szerzett. 2020-tól a BOOOK Kitchen vezető séf pozícióját töltötte be egészen 2022-ig. Tamás mindig minőségi alapanyagokból, frissen készíti el az ételeket. A rendezvények vagy gasztro projektek szervezésekor és lebonyolításakor személyesen áll rendelkezésre és írja meg az igényeknek és ételérzékenységeknek megfelelő menüt vagy recepteket.
  • Csapatépítő közös főzés
  • Pop-Up vacsora esstek
  • Közös Pizzasütés


  • Kérj ajánlatot Tamástól

    Receptek Fejszák Tamástól

    Hozzávalók 4 főre

    1 kg vegyes fehér húsú halcsont - 1 fej vöröshagyma pucolva, félbevágva - 1 db nagyobb sárgarépa ujjnyi csíkokra vágva -2 szál szárzeller ujjnyi csíkokra vágva - 2 db babérlevél- 200 g atlanti tőkehal filézve - 50 g só + 0,5 liter víz - 1 db nagyobb répa gyufaszál vastagságúra vágva - 2 kisebb fej karalábé gyufaszál vastagságra vágva - újhagyma vékony karikákra vágva - kis csokor friss kapor -2 dl zsíros tejföl

     

    Alaplevet főzünk: a halcsontokat tepsire rakjuk, kis olajjal meglocsoljuk, sütőben 160 °C-on 20 percig elősütjük. Közepes méretű lábast teleengedünk vízzel, a halcsontokat és a zöldségeket beletesszük, sózzuk, borsozzuk, gyöngyözve főzzük 1,5 óráig. A tőkehalfilét 10%-os sóoldatba helyezzük: fél liter hideg vízben elkeverjük a sót, 10 percre belehelyezzük a filéket. Ezután habzó vajban, serpenyőben oldalanként 4-6 percig (vastagságtól függően) készre sütjük. Az elkészült alaplét leszűrjük egy kis lábosba, ízlés szerint sóval, fehérborssal ízesítjük. A legvégén behabarjuk és citromlével frissítjük. 

     

    Tálaláshoz előmelegített tányérokba helyezzük a julienne-re (gyufaszálra) vágott sárgarépát, karalábét és az újhagymát. A tányérokba szétadagoljuk a tőkehalat, a garnírungot (levesbetétet), meghintjük frissen vágott kaporral és felöntjük a kész levessel.

    Hozzávalók 4 főre

    1 kg vegyes fehér húsú halcsont - 1 fej vöröshagyma pucolva, félbevágva - 1 db nagyobb sárgarépa ujjnyi csíkokra vágva -2 szál szárzeller ujjnyi csíkokra vágva - 2 db babérlevél- 200 g atlanti tőkehal filézve - 50 g só + 0,5 liter víz - 1 db nagyobb répa gyufaszál vastagságúra vágva - 2 kisebb fej karalábé gyufaszál vastagságra vágva - újhagyma vékony karikákra vágva - kis csokor friss kapor -2 dl zsíros tejföl

     

    Alaplevet főzünk: a halcsontokat tepsire rakjuk, kis olajjal meglocsoljuk, sütőben 160 °C-on 20 percig elősütjük. Közepes méretű lábast teleengedünk vízzel, a halcsontokat és a zöldségeket beletesszük, sózzuk, borsozzuk, gyöngyözve főzzük 1,5 óráig. A tőkehalfilét 10%-os sóoldatba helyezzük: fél liter hideg vízben elkeverjük a sót, 10 percre belehelyezzük a filéket. Ezután habzó vajban, serpenyőben oldalanként 4-6 percig (vastagságtól függően) készre sütjük. Az elkészült alaplét leszűrjük egy kis lábosba, ízlés szerint sóval, fehérborssal ízesítjük. A legvégén behabarjuk és citromlével frissítjük. 

     

    Tálaláshoz előmelegített tányérokba helyezzük a julienne-re (gyufaszálra) vágott sárgarépát, karalábét és az újhagymát. A tányérokba szétadagoljuk a tőkehalat, a garnírungot (levesbetétet), meghintjük frissen vágott kaporral és felöntjük a kész levessel.

    Stúdiónkban vendégül láttuk a Budapest School csapatát. Séfünk irányításával együtt készítettük el a vacsorájukat, jó hangulat, finom ételek és sok nevetés – ez jellemezte az estét! Mindenki bekapcsolódott a főzésbe, ami igazi csapatépítő élmény lett, végül egy pohár bor mellett meg is kóstoltuk a finom fogásokat. 

     

    Nálunk te is hasonló élményeket szerezhetsz – gyertek, és főzzünk együtt egy felejthetetlen estén!

    Kérj ajánlatot Tamástól

    The Taste Makers

    Exkluzív csapatépítő gasztro workshopok a Taste Makers-el: Egy olyan program, ami a gasztronómiát, az alkotást és a közösség erejét egyesíti. Profi séfünk vezet, ti csak követitek – méghozzá egy olyan ízutazáson át, ami után még magatok is meglepődtök majd, hogy ezt ti készítettétek. Tematikus csapatépítő workshopjainkon a legkülönlegesebb ételek hosszas előkészületek és konyhai ismeretek nélkül születnek meg. Mert ebben a receptben a szórakozás a fő összetevő. Új szintre emeljük a céges rendezvényeket, ugyanis nem csak ételekkel teremtünk hangulatot. Előremutató, és személyre szabható eseményeinken ti válogathatjátok össze a workshopot kiegészítő programelemeket, és extra szolgáltatásokat is úgy, ahogy nektek a legideálisabb.

    Gyertek el hozzánk és próbáljátok ki magatok is!

    The Taste Makersz szolgáltatásai
  • Dumpling Origami
  • Pizza Rebellion
  • Bao Bonanza
  • Mix, Bake and Take


  • The Taste Makers programok

    Ázsiai szín- és ízkavalkád, batyuba zárva.

    Megmutatjuk, hogy egyáltalán nem ördöngősség hajtogatni őket – négy színben, három ízben, három formában.

    Igazán rebellis pizzák, amik különböző országok és kultúrák ízeivel kürtölik világgá: miért is ne?!

    Kérhető langalló, vagy focaccia verzióban is!

    Három felejthetetlen ázsiai íz, légies bao szendvicsekbe csomagolva.

    Bízunk benne, hogy ezekre a fogásokra még hosszú ideig emlékezni fogtok.

    Winter Cookie Box - egy igazán személyre szabható workshop, ahol szabadon játszhattok a különleges ízekkel, formákkal és a színekkel. Valódi csapatépítő élmény, ahol a céges brandingeknek sem szab határt semmi...És tudjátok mi a legjobb az egészben? Hogy haza is vihetitek...

    Kérj ajánlatot a The Taste Makers csapatától

    Tischler Petra

    Petra valódi nemzetközi karrierrel a háta mögött hozza el nektek a gasztronómia varázsát! 2010-ben kezdte pályafutását a Nobu Budapest éttermében, majd Londonban, a The Arts Club elit konyhájában bővítette tudását. A következő nagy állomás az Egyesült Államok volt, ahol Joel Antunes meghívására sous chefként dolgozott három éven át. 2016-ban hazatért, és a Costes Downtown csapatával elnyerte Magyarország 5. Michelin csillagát. Petra szenvedélye a tengeri ételek iránt az ország legnagyobb tengeri halkereskedő cége operatív igazgatójaként és kreatív séfjeként teljesedett ki. 2020 óta saját vállalkozását vezeti, ahol interaktív vacsoraesteken mutatja meg, milyen a valódi kulináris élmény. Emellett oktat a Budapesti Gazdasági Egyetemen és egy privát chefiskolában. Ha különleges, tengeri ételekre vágysz, Petra vezetésével megtapasztalhatod, hogyan készülnek a legfinomabb fogások halakból és tenger gyümölcseiből. Gyertek el, és tanuljatok meg mindent a halas ételek művészetéről egy igazán egyedi gasztroélmény keretében!

    Receptek Tischler petrától

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi molestie mi eget libe tincidunt. In in congue dolor. Vestibulum felis quam, blandit id efficitur non, fringilla ut nunc. Vestibulum convallis massa sit amet placerat blandit. Morbi vestibulum, felis ut tempor elementum, diam metus vulputate leo, eget faucibus massa leo at neque. Duis finibus erat quis urna scelerisque aliquam. Sed vestibulum, turpis quis ultricies imperdiet, urna sem tristique nisi, non aliquam neque justo ut eros. Donec in erat massa. Ut congue sem porttitor nulla sodales, vel bibendum dui varius. Aenean in nisi feugiat, dignissim arcu eget, facilisis metus. Quisque rhoncus, lectus eu facilisis volutpat, neque diam placerat lectus, sed molestie ligula ligula at mi. In tristique felis quis eros congue molestie. Maecenas neque dui, gravida sit amet nunc vel, feugiat semper velit. Proin orci nunc, pellentesque non elit ut, lacinia fermentum risus. Praesent scelerisque dui eu quam molestie, a vulputate risus commodo.

    Suspendisse eu est et augue rhoncus tempor. Integer luctus iaculis purus nec blandit. Vivamus augue enim, mattis a tempus sit amet, rhoncus vitae magna. Ut sollicitudin venenatis est, sit amet pharetra dui viverra at. Nunc vitae malesuada augue, sed volutpat mi. Sed non scelerisque tortor. Donec cursus malesuada lobortis. Fusce gravida porttitor elementum. Suspendisse nisl lectus, iaculis non lorem vel, convallis viverra turpis. Praesent accumsan vestibulum massa, laoreet efficitur magna egestas sed. Vivamus non vulputate ante. Mauris lacus sem, auctor quis metus at, aliquam vehicula dolor. Donec vel ipsum condimentum, auctor ante quis, posuere nunc. Vivamus quam sem, dapibus sit amet venenatis vel, volutpat ac augue. Morbi justo diam, porta a metus non, facilisis lobortis ligula.

    Suspendisse eu est et augue rhoncus tempor. Integer luctus iaculis purus nec blandit. Vivamus augue enim, mattis a tempus sit amet, rhoncus vitae magna. Ut sollicitudin venenatis est, sit amet pharetra dui viverra at. Nunc vitae malesuada augue, sed volutpat mi. Sed non scelerisque tortor. Donec cursus malesuada lobortis. Fusce gravida porttitor elementum. Suspendisse nisl lectus, iaculis non lorem vel, convallis viverra turpis. Praesent accumsan vestibulum massa, laoreet efficitur magna egestas sed. Vivamus non vulputate ante. Mauris lacus sem, auctor quis metus at, aliquam vehicula dolor. Donec vel ipsum condimentum, auctor ante quis, posuere nunc. Vivamus quam sem, dapibus sit amet venenatis vel, volutpat ac augue. Morbi justo diam, porta a metus non, facilisis lobortis ligula.

    Suspendisse eu est et augue rhoncus tempor. Integer luctus iaculis purus nec blandit. Vivamus augue enim, mattis a tempus sit amet, rhoncus vitae magna. Ut sollicitudin venenatis est, sit amet pharetra dui viverra at. Nunc vitae malesuada augue, sed volutpat mi. Sed non scelerisque tortor. Donec cursus malesuada lobortis. Fusce gravida porttitor elementum. Suspendisse nisl lectus, iaculis non lorem vel, convallis viverra turpis. Praesent accumsan vestibulum massa, laoreet efficitur magna egestas sed. Vivamus non vulputate ante. Mauris lacus sem, auctor quis metus at, aliquam vehicula dolor. Donec vel ipsum condimentum, auctor ante quis, posuere nunc. Vivamus quam sem, dapibus sit amet venenatis vel, volutpat ac augue. Morbi justo diam, porta a metus non, facilisis lobortis ligula.

    Petrával együtt vendégül láttuk egy budapesti reklámügynökség csapatát egy exkluzív, privát vacsorára a stúdiónkban. Ezúttal a vendégeknek nem kellett a főzésbe bekapcsolódniuk – Petra különleges menüvel készült, amiben a halas ételek is kiemelt szerepet kaptak. Az este elegáns, mégis barátságos hangulatban telt, ahol a kollégák élvezhették Petra kifinomult fogásait és a stúdiónk különleges atmoszféráját.

    Ha ti is hasonló privát vacsorát szeretnétek, bízzátok ránk az élményt, és élvezzétek Petra gasztronómiai remekeit!

    Kérj ajánlatot Petrától

    Farkas Richárd

    Farkas Richárd séf szakmai pályája egy pápai kifőzdéből indulva Győrön át vezetett, Budapest top éttermein át, Ferrán és Albert Adriá Barcelonai Michelin csillagos étterméig. Hazatérve több, mint 5 évig az Őrségi Pajta konyháját vezette séfként. Az Év Ifjú Séftehetsége és kétszeres Fenntarthatósági díj mellett, valamint számtalan izgalmas projekt után Budapestre vezetett az utaja. Jelenleg tanácsadó, vendég- és privát séfként kamatoztatja szakmai tudását és tapasztalatait. Szakmai filozófiájának alapja a tradicionális népi konyhára épülő, progresszív, szezonális és regionális konyha. A jó étel a jó alapanyaggal kezdődik, így kerülnek termelői és vadon növő alapanyagok közvetlenül farmról és erdőből az asztalra.

    Richárd szolgáltatásai:
  • Séf vacsora
  • Privát vacsora est személyre szóló ételsorral
  • Főző kurzus szezonális, regionális és vadon növő alapanyagokból


  • Kérj ajánlatot Farkas Richárdtól

    További szolgáltatásaink

    Bérelhető rendezvényhelyszín
    Workshopok (hamarosan)
    Fotózás és filmforgatás

    Elérhetőségeink 

    Nyolcésfél Inspirációs Övezet
    Stúdióvezető